Home

Het secretaresse vak is een mooi en prachtig beroep. Een goede secretaresse kan het verschil maken. Het is daarom belangrijk om mee te bewegen met alle veranderingen en verbeteringen binnen organisaties en bedrijven, maar ook om op de hoogte te zijn van alle nieuwe ontwikkelingen in het werkveld. Met die gedachte heeft heeft Tol Secretarie in 2012 Office Management Noord-Nederland opgericht. De vele praktijkervaring en vakkennis die Tol Secretarie in huis heeft, wordt bij OMNN ingezet om mooie cursussen en opleidingen aan te bieden. Alles draait om kennisoverdracht en om samen de kwaliteit van het secretaresse vak naar een hoger plan te tillen.

Per 1 juli 2019 heeft OMNN een mooie nieuwe stap gezet in de ontwikkeling van secretaresses.  OMNN heeft  namelijk alle activiteiten van de Secretaressehogeschool overgenomen van Rieel-organisatieverbeteringen. Voor een soepele overgang, en als ambassadeur, ondersteunt Diana Mouw- van Riel OMNN nog de komende tijd met de werkzaamheden rondom de Secretaressehogeschool. 

Er wordt de komende tijd nog hard aan onze site gewerkt. Voor vragen over ons aanbod of vragen over de Secretaressehogeschool, kunt u contact opnemen via: info@omnn.nl of 0592-20 00 08.